___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

 szunyogh_tibor_kotaji_keritesgyarto.jpgTisztelt Megrendelőink !

 

Egyre több ember panaszkodik a szakmunkáshiányra.

 

Egy felmérésből kiderül, hogy a  szakmunkásképzési-rendszer nem  képes enyhíteni a munkaerőhiányt,  egyrészt mert sokan már a  végzettség megszerzése után  külföldön próbálnak elhelyezkedni,  másrészt az építőipari szakmákban  ma tizedannyian tanulnak, mint tíz  éve. A munkaerőhiány főként ezt az ágazatot érinti.  A kivitelező cégek megküzdenek az emberhiánnyal, és hiába emelkedtek a bérek, a munkavállalók nem jönnek haza külföldről.....

 

Talán a fent említett okokból, vagy másból kifolyólag, de igen sokan keresnek meg Minket azzal, hogy le tudnánk –e építeni a kerítést komplett.

 

 

 

A válaszunk : IGEN.

 

 

 

Mi, mint a Kótaji kerítésgyártó nem építünk kerítéseket.

 

Mi elkészítjük az anyagokat. A kapukat, dróthálókat, oszlopokat, stb..

 

De vannak kerítésépítő brigádok, akik az év minden napján kerítéseket építenek. Van közöttük olyan, aki 24 éve épít kerítéseket. Kiajánljuk az építést, s ha kéri az ügyfél, az anyagot biztosítjuk, az építést pedig általunk javasolt vállalkozók végzik. A kivitelezést minden esetben a vállalkozónak szokták kifizetni az ügyfelek saját kezükbe, s nekünk pedig az anyagot. 5 ilyen vállalkozóval vagyunk kapcsolatban, ők összesen 35-40 embert foglalkoztatnak, akik napi szinten csak  kerítéseket építenek. 5 éve, 10 éve, de a legidősebb 24 éve.

 

Segítségül a kerítésépítés költségének kiszámítására, úgynevezett „csomagokat” hoztunk létre.

 

 

 

1-2-3-4-5 stb... csomag.  

 

 

 

Melynél például az

 

 1-es csomag 1190 Ft/méter, mely tartalmazza az összes anyagot.  1 méteres dróthálót, tüskésdrótot, vezérdrótot, kötöződrótot, betonoszlopot, és a munkadíjat is.

 

2-...

 

3-as csomag 1490 Ft /méter de ez már 120-as drótháló +tüskésdrót +nagyobb oszlop...

 

4...

 

5...  -   24 ig.

 

 

 

Így az árat a kerítés magassága, drótháló vastagsága, kerítésoszlop vastagsága befolyásolja leginkább. 1190 Ft-tól  2740 Ft-ig  / méter  a legvékonyabb kis szerencsétlen oszloptól, a legvastagabb masszív 3 méteresig.

 

 

 

Még egyszer mondom: ezekben az árakban benne van az összes anyag, és munkadíj is.

 

 

 

Mindebből az anyagot nekünk, a munkadíjat a kivitelező vállalkozónak kell fizetni a helyszínen, amikor kész a kerítés, és meg vannak elégedve.

 

 

 

2018. február 1-től  minden megrendelt kerítésépítéshez kimegyünk személyesen felmérni a területet. Megmérjük hány méter pontosan, alkalmas-e a kivitelezésre, gépi gödörfúrásra, stb...

 

Azért vállaljuk ezt a plusz feladatot, mert mindkettőnk érdeke, hogy mindenki azt kapja, amit szeretne. Kezével tapinthassa a kerítésanyagot az ügyfél anélkül, hogy esetleg több száz kilométert kelljen utaznia. S mi is lássuk nem sziklás, vagy dzsungel nagyságú gazzal teli estleg a kivitelezésre szánt terület.

 

 

 

Minden esetben kimegyünk. Akár paneles kerítés rendszer, lábazati elemmel, vagy anélkül.

 

Vagy sima horganyzott dróthálós... zöld PVC-s,....stb..  Mindig kimegyünk felmérni. Egyeztetni az ügyféllel, hogy esetleg szakmailag is az odaillőt választhassa. Ennek van egy minimális költsége, de minden esetben elenyésző a kerítés árához képest.

 

Ennek érdekében egy speciálisan kialakított kisteher gépkocsival megyünk, amely tartalmazza a termékmintákat, drótfonatokat, vadhálót, hegesztett hálót, minden általunk gyártott, vagy forgalmazott oszlopot, a hálók különböző lyukosztásait, különböző vastagságú huzalokat, kapukat, kiegészítőket.

 

 

 

Vagy várjuk Önöket személyesen itt Kótajban szeretettel, ahol meg tudják nézni a gyártás folyamatát a lakatosműhelyben, illetve a drótfonóüzemben, betonüzemben.....

 

A legjobb talán, ha személyesen eljönnek.... és látják tényleg a gyártótól vásárolnak.... és nincs közöttünk még 2 felesleges lépcső (nagykereskedők, kiskereskedő boltok)

 

Várjuk Önöket szeretettel...

 

 

 

Tisztelettel,                   Szunyogh Tibor

 

* Oldalunkon szereplő árak minden esetben nettó árak. 

 

KLIKK IDE

 

 

 

VAGY IDE

 

kotaji_kerites_cimeink.png

 

 E-mail: keritesnagyker@gmail.com

 

   Útvonal tervezés     Kótaj Ibrányi utca 97.  (Kótaji kerítésgyártó)

 

 

 

KÓTAJ  IBRÁNYI UTCA 97.

 

 

 

KAPOSVÁR PÉCSI UTCA 11.

 

 

 

 

 rudi.jpgRudolf

 

      Feladatkör:     

Értékesítés, tanácsadás

 

06-30-325-82-00

 

06-30-71-00-830

 

skype_viber_00.jpg

 

 

06-30-791-33-03

 

06-30-18-08-700

 

06-30-18-08-600

 

skype_viber_03.jpg

 

 

 

  tibike.jpgTibor

 

Értékesítő

 

Feladatkör:

 

 

  Segíteni mindenben, amiben esetleg a kollégák nem tudnak.

 

 

 

  06-30-354-17-07

 

 

 

 

 

KAPOSVÁR PÉCSI UTCA 11.

 

 

 

KÓTAJ IBRÁNYI UTCA 97.

 

 

 

 Útvonal tervezés     Kótaj ibrányi u 97

 

 

 

Vagy nézzenek szét raktárunkban, vagy udvarunkon az alábbi linkeken:

 

 

 

https://goo.gl/maps/WAMfVG9XDnE2

 

 

 

https://goo.gl/maps/oC3gGryiya22

 

 

 

Áraink nagykereskedelmi árak, de magánszemélyeket is kiszolgálunk. A weblapon szereplő árak Kótaji telephelyi árak, más telephelyeinken a szállítási költséggel növelt árakat alkalmazzuk.  A minimum vásárlás összege el kell érje a

 

 

 

 30 000 Ft összeghatárt !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1 479
Tegnapi: 1 893
Heti: 1 479
Havi: 42 916
Össz.: 11 533 517
Oldal: BEMUTATKOZÁS KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ
___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!! - © 2008 - 2018 - kerites.hupont.hu