___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

Vállaljuk egész Magyarország területén, és a szomszédos országokban is kerítések építését, komplett kivitelezését A-Z ig.

 Önöknek annyi feladata van, hogy megmutatják a terület sarokpontjait, és hátradőlnek. A kerítésépítő brigádjaink mindent elvégeznek.

- leszállítják az anyagot

- kijelölik a nyomvonalat

(az Önök által megadott sarokpont alapján)

- kifúrják a gödröket

- beállítják az oszlopokat

- felhelyezik a dróthálót

vezérdrótot, tüskésdrótot,....

A megmaradt pár darab oszlopot, drótot, és apróságot pedig visszahozzák.

Így Önöknek csak annyit kell fizetniük a kerítésért, ahány méter a valóságban pontosan. Ezt azért tartjuk fontosnak, mert az esetek 99%-ban az ügyfelek inkább 5-10 oszloppal, vagy 10-15 méter dróttal mindíg többet vesznek, ha maguknak építenek. És minek álljon ebben is akár csak 10-20 ezer forint is, és egyébként is csak "fölösleges lom"ként rakosgatják utána évekig.

Tehát ha ez segítség, Mi szívesen leépítjük Önöknek.

A kerítések kivitelezését szolgáltatásként végezzük, melyeket szolgáltatási csomagokba rendeztünk. Több mint 100 külömböző tipusú kerítés, 24 csomag árban. A választék nagyon nagy!!!

Már 2399 Ft / méter ártól vannak kerítéseink.

(ez tartalmazza az anyagot, és a munkadíjat ami már tartalmazza a munkások bérét, és természetesen a cég hasznát is)

És a végén kell csak fizetni, amikor meg vannak elégedve.

Kérem vegyék figyelembe, hogy ezek az árak többszáz, vagy ezer méterekre vannak kalkulálva, ezért 75 méter alatt felárat számítunk fel.

17 éve építünk kerítéseket az év minden napján. Nagyon korrekt árakon dolgozunk, sokan hihetetlennek tartják, de a végén kellemesen csalódnak.

Ha jónak látják, tegyenek próbára minket.

Pár kattintás, egy e-mail, vagy telefon és máris vannak konkrét számok ami alapján dönteni tudnak.

Az alábbi linken megnézhetik a kerítésépítést a gyakorlatban.

http://kerites.hupont.hu/28/kerites-epitese-a-gyakorlatban

 

KERÍTÉS ÉPÍTÉS TERÜLET BEJÁRÁS ( FELMÉRÉS )

Egyre több ember panaszkodik a szakmunkáshiányra.

 

Egy felmérésből kiderül, hogy a szakmunkásképzési-rendszer nem képes enyhíteni a munkaerőhiányt, egyrészt mert sokan már a végzettség megszerzése után külföldön próbálnak elhelyezkedni, másrészt az építőipari szakmákban ma tizedannyian tanulnak, mint tíz éve. A munkaerőhiány főként ezt az ágazatot érinti.  A kivitelező cégek megküzdenek az emberhiánnyal, és hiába emelkedtek a bérek, a munkavállalók nem jönnek haza külföldről.....

 Talán a fent említett okokból, vagy másból kifolyólag, de igen sokan keresnek meg Minket azzal, hogy le tudnánk –e építeni a kerítést komplett.

A válaszunk : IGEN.

Mi, mint a Kótaji kerítésgyártó nem építünk kerítéseket.

Mi elkészítjük az anyagokat. A kapukat, dróthálókat, oszlopokat, stb..

De vannak kerítésépítő brigádok, akik az év minden napján kerítéseket építenek. Van közöttük olyan, aki 24 éve épít kerítéseket. Kiajánljuk az építést, s ha kéri az ügyfél, az anyagot biztosítjuk, az építést pedig általunk javasolt vállalkozók végzik. A kivitelezést minden esetben a vállalkozónak szokták kifizetni az ügyfelek saját kezükbe, s nekünk pedig az anyagot. 5 ilyen vállalkozóval vagyunk kapcsolatban, ők összesen 35-40 embert foglalkoztatnak, akik napi szinten csak  kerítéseket építenek. 5 éve, 10 éve, de a legidősebb 24 éve.

Segítségül a kerítésépítés költségének kiszámítására, úgynevezett „csomagokat” hoztunk létre.

1-2-3-4-5 stb... csomag. 

Melynél például az

 1-es csomag 2399 Ft/méter, mely tartalmazza az összes anyagot.  1 méteres dróthálót, tüskésdrótot, vezérdrótot, kötöződrótot, betonoszlopot, és a munkadíjat is.

2-...

3-as csomag 3649 Ft /méter de ez már 120-as drótháló +tüskésdrót +nagyobb oszlop...

4...

5...  -   24 ig.

Így az árat a kerítés magassága, drótháló vastagsága, kerítésoszlop vastagsága befolyásolja leginkább. 2399 Ft-tól  6699 Ft-ig  / méter  a legvékonyabb kis szerencsétlen oszloptól, a legvastagabb masszív 3 méteresig.

Még egyszer mondom: ezekben az árakban benne van az összes anyag, és munkadíj is.

Mindebből az anyagot nekünk, a munkadíjat a kivitelező vállalkozónak kell fizetni a helyszínen, amikor kész a kerítés, és meg vannak elégedve.

2018. február 1-től  minden megrendelt kerítésépítéshez kimegyünk személyesen felmérni a területet.                      Megmérjük hány méter pontosan, alkalmas-e a kivitelezésre, gépi gödörfúrásra, stb...

Azért vállaljuk ezt a plusz feladatot, mert mindkettőnk érdeke, hogy mindenki azt kapja, amit szeretne. Kezével tapinthassa a kerítésanyagot az ügyfél anélkül, hogy esetleg több száz kilométert kelljen utaznia. S mi is lássuk nem sziklás, vagy dzsungel nagyságú gazzal teli estleg a kivitelezésre szánt terület.

Minden esetben kimegyünk. Akár paneles kerítés rendszer, lábazati elemmel, vagy anélkül.

Vagy sima horganyzott dróthálós... zöld PVC-s,....stb..  Mindig kimegyünk felmérni. Egyeztetni az ügyféllel, hogy esetleg szakmailag is az odaillőt választhassa.Ennek van egy minimális költsége, de minden esetben elenyésző a kerítés árához képest.

Ennek érdekében egy speciálisan kialakított kisteher gépkocsival megyünk, amely tartalmazza a termékmintákat, drótfonatokat, vadhálót, hegesztett hálót, minden általunk gyártott, vagy forgalmazott oszlopot, a hálók különböző lyukosztásait, különböző vastagságú huzalokat, kapukat, kiegészítőket.

Vagy várjuk Önöket személyesen itt Kótajban szeretettel, ahol meg tudják nézni a gyártás folyamatát a lakatosműhelyben, illetve a drótfonóüzemben, betonüzemben.....

A legjobb talán, ha személyesen eljönnek.... és látják tényleg a gyártótól vásárolnak.... és nincs közöttünk még 2 felesleges lépcső (nagykereskedők, kiskereskedő boltok)

Várjuk Önöket szeretettel...

Tisztelettel,                   Rinyu Rudolf

 

* Oldalunkon szereplő árak minden esetben nettó árak.

 

 E-mail: keritesnagyker@gmail.com

 hatkk.jpg

kotaji_kerites_cimeink.png

 

   Útvonal tervezés     Kótaj Ibrányi utca 97.  (Kótaji kerítésgyártó)

BUJ KÓBORLÓ TANYA 1.

 

KAPOSVÁR PÉCSI UTCA 11.

 

 

 

 

 rudi.jpgRudolf

         Feladatkör:     

           Értékesítés, tanácsadás

     06-30-325-82-00

 

skype_viber_00.jpg

 

06-30-18-08-700

06-30-7100-830

06-30-18-08-600

06-30-68-58-58-1

06-30-354-17-07

keritesnagyker@gmail.com

06-30-791-33-03

06-30-376-74-47

skype_viber_03.jpg

 

 

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 69
Tegnapi: 820
Heti: 1 649
Havi: 26 775
Össz.: 37 513 304
Oldal: keritesnagyker@gmail.com
___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!! - © 2008 - 2024 - kerites.hupont.hu

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat